Skip to main content

Αλλάζουν τα στηθαία στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας:

α) επί της 27ης επαρχιακής οδού "Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας" και συγκεκριμένα στην είσοδο της Περαίας στην κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα

β) επί της 27ης επαρχιακής οδού "Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας" και συγκεκριμένα στο ύψος της εκκλησίας του Αγ Στεφάνου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.