Skip to main content

Τι κατήγγειλε η 32χρονη που πήγαν να αρπάξουν το βρέφος της

Οι δράστες επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης, ενώ σε μετέπειτα χρόνο επιχείρησαν να αρπάξουν το μωρό της 32χρονης.

Καταγγελία κατέθεσε η 32χρονη μητέρα, η οποία έπεσε θύμα δύο αλλοδαπών, που επιχείρησαν να της αρπάξουν το ανήλικο παιδί της, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε για απόπειρα ληστείας και αρπαγής ανηλίκου, δύο αλλοδαποί άνδρες, πλησίασαν στις 15.30 δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 32 ετών, οι οποίες βρίσκονταν σε παρκάκι απέναντι του Λευκού Πύργου και επιχείρησαν με σωματική να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης, ενώ σε δεύτερο χρόνο επιχείρησαν να αρπάξουν το μωρό της 32χρονης, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά της.

Διερχόμενοι πολίτες, ακούγοντας την έκκληση βοήθειας των γυναικών, προσέτρεξαν και ακινητοποίησαν τους δράστες, ένας εκ των οποίων κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου από τη Λιβύη, ενώ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες φέρονται να είναι συγγενείς του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.