Skip to main content

Άλλοι φεύγουν άλλοι έρχονται

Στον Ηρακλή επικρατεί αυτές τις ώρες μεταγραφικός οργασμός με την αναμενόμενη άφιξη και συμφωνία του Ισπανού Χοσέμι και την άφιξη και ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σλοβένου Μίρνες Σίσιτς ενώ παράλληλα

Στον Ηρακλή επικρατεί αυτές τις ώρες μεταγραφικός οργασμός με την αναμενόμενη άφιξη και συμφωνία του Ισπανού Χοσέμι και την άφιξη και ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σλοβένου Μίρνες Σίσιτς ενώ παράλληλα υπάρχουν παίκτες, που αποχωρούν.


Το πρωτάθλημα κοντεύει να αρχίσει και ο Ηρακλής ξαναχτίζεται από την αρχή. Παίκτες, προπονητής. Πέραν των περιπτώσεων των Χοσέμι και Μίρνες Σίσιτς σήμερα έγινε μία νέα προσπάθεια προσέγγισης με τον Ματίας Λέκι, που όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα για τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, διευκρίνισε πως στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην ομάδα, άκουσε ένα εξαιρετικά υψηλό κασέ που αξίωσε ο ποδοσφαιριστής και που απαγορεύει τον Ηρακλή να του το προσφέρει.


Για τον Αργεντινό αμυντικό, ο πρόεδρος του Ηρακλή είπε ότι θα γίνουν συζητήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών από την προηγούμενη σεζόν, προσθέτοντας ότι δεν έχει κάνει προσφυγή. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου και με τον Μάουρο Μιλάνο. Και με τον τελευταίο γίνονται συζητήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών.