Skip to main content

Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός - Κέρδισε 1-0 την Μπασάκσεχιρ

Οι Πειραιώτες λίγο έλειψαν να δεχθούν γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο Σα απέκρουσε το πέναλτι του Βίτσκα, στο οποίο υπέπεσε ο Μπρούνο.

Με κεφαλιά του Γιάννη Μασούρα και ήρωα τον Ζοσέ Σα που έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Κωνσταντινόπουλη, κερδίζοντας με 1-0 τη Μπασάκσεχιρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα Play-Offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον έχουν την τύχη στα χέρια τους στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη εβδομάδα.

Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 53ο λεπτό ο Μασούρας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαλμπουενά.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες λίγο έλειψαν να δεχθούν γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο Πορτογάλος γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι του Βίτσκα, στο οποίο υπέπεσε ο Μπρούνο.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιονούκ, Καισαρά, Γκετζού, Βιέιρα, Κλισί, Βίτσκα, Τεκντεμίρ (63’ Αζουμπουίκε), Καχβέτσι, Ρομπίνιο, Κριβελί, Γκουλμπράντσεν (69’ Ελία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά (73’ Καμαρά), Μασούρας (84’ Μπρούνο), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)