Skip to main content

Άλωσε το Καραϊσκάκης ο ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό (vid)

Εντός έδρας ήττα που τον φέρνει στη 2η θέση του 2ου ομίλου γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1. Τρεις φορές σημάδεψαν τα δοκάρια οι ερυθρόλευκοι

Την ήττα με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκις.

Οι ερυθρόλευκοι παρά το γεγονός ότι είχαν τρία δοκάρια στην αναμέτρηση δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση και μοιραία υποχώρησαν στη δεύτερη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς με τους Κύπριους να βρίσκονται στην πρώτη με 6.

Μόλις στο 10΄οι πρωταθλητές Κύπρου αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ όταν μετά από ωραία σέντρα του Μιλάνοφ από τα δεξιά, ο Σωτηρίου πήρε την κεφαλιά προ του Λεάλι και πέτυχε το 0-1.

Στο 17΄ο Πολωνός διαιτητής Γκλικ ακύρωσε το τέρμα που πέτυχε ο Ιντέγε καθώς ήταν εκτεθειμένος τη στιγμή που υποδέχθηκε την κάθετη πάσα από τον Φορτούνη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Φορτούνης πήγε να βάλει ένα απίθανο γκολ με απευθείας κόρνερ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48΄ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι όταν ο Σεμπά έβγαλε σέντρα, η μπάλα πέρασε από το πόδι του Καρλάο, με τον Βάτερμαν που αιφνιδιάστηκε να βλέπει την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του.

Στο 66΄ήρθε η στιγμή για το τρίτο δοκάρι του πρωταθλητή Ελλάδος όταν μετά από σέντρα του Ντε Λα Μπέγια και κεφαλιά του Ιντέγιε, ο Μερκής παρενέβη και έσωσε την την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους ερυθρολεύκους χάθηκε στο 80’ όταν ο Βάτερμαν απέκρουσε το αριστερό σουτ του Ελιονούσι κρατώντας έτσι τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του.

 

 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια - Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (78' Καρντόσο) - Φορτούνης (64΄Ελιουνούσι), Μάριν (78' Μάρτινς) , Σεμπά - Ιντέγε

ΑΠΟΕΛ (Κρίστιανσεν): Βάτερμαν - Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο - Νούνο Μοράις - Βινίσιους, Μπερτόγλιο (65΄Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82' Αστίθ), Βάντερ (68 Εφρέμ) - Σωτηρίου.