Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
x

ALPHA BANK: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών και του δικτύου, ηλικίας άνω των 45 ετών, με 20ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στην Τράπεζα

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Alpha Bank που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2019. Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών και του δικτύου, ηλικίας άνω των 45 ετών, με 20ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στην Τράπεζα.

Η απήχηση του προγράμματος σύμφωνα με ενημέρωση της τράπεζας, ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ξεπέρασε τις εκτιμήσεις, σε μία περίοδο που αντίστοιχα προγράμματα εμφανίζουν σημάδια κόπωσης. Ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερέβη τις 800.

Όπως επισημαίνει η τράπεζα αποδεικνύεται ότι η διαμόρφωση ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος εθελουσίας εξόδου μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην αναδιοργάνωση της Τράπεζας και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της.

Η υψηλή συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβεβαιώνει, κατά την τράπεζα, την επιτυχία του εγχειρήματος και δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση να συνεχίσει τη διαδικασία ανανέωσης, δίνοντας τη σκυτάλη σε στελέχη της νέας γενιάς του ομίλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ