Skip to main content

Alpha e-Commerce: Ηλεκτρονικές συναλλαγές ακόμα και χωρίς e-shop

Με την ιδιαίτερα απλή και εύχρηστη υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email

Γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές ακόμα και από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που δεν διαθέτουν site ή e-shop εξασφαλίζει το Alpha e-Commerce της Alpha Bank, ενισχύοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παράσχουν εξυπηρέτηση αλλά και ασφάλεια στους πελάτες τους.

Με την ιδιαίτερα απλή και εύχρηστη υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email και να προχωρούν στην ολοκλήρωση αγορών από την πιστωτική κάρτα, το ψηφιακό πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Μέσω ειδικής φόρμας του Alpha e-Commerce η επιχείρησησυμπληρώνειτα στοιχεία του πελάτη και το ποσό της συναλλαγής, και στη συνέχεια του αποστέλλειέναν ασφαλή σύνδεσμο προκειμένου να ολοκληρώσει την πληρωμή του, πρινεπισκεφτεί το κατάστημα για να παραλάβει το προϊόν (click-away).

Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop η ολοκλήρωση των αγορών μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας μέσα από τους ηλεκτρονικούςτρόπους πληρωμής, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα για άτοκες δόσεις αλλά και επιβράβευση μέσω του προγράμματος Bonus της ΑlphaBank.

Η πρωτοποριακήαυτή υπηρεσία, που η Alpha Bank έχει διαθέσει στην αγορά ήδη από το 2014, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγέςκαι είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών.

Παράλληλα, η Alpha Bank παρέχει ολοκληρωμένο «πακέτο» εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξηςγια τους Πελάτες της υπηρεσίας, όπως τεχνική υποστήριξη για εύκολη διασύνδεση με την υπηρεσία, εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο, αναλυτικά εγχειρίδια γιατη διαδικασία διασύνδεσης βήμα προς βήμα, καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένα Στελέχη της Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της AlphaBank

https://www.alpha.gr/el/epixeiriseis/myalpha/ilektroniko-emporio/alpha-e-commerce