Skip to main content

ALUMIL: Πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης εμπόρων και κατασκευαστών

Το πρόγραμμα επιβράβευσης “ALUMILIA” εμπόρων και κατασκευαστών, που υλοποιείται, έχει μία ανταποδοτική λογική. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.

'Ενα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης εμπόρων και κατασκευαστών υλοποιεί η εταιρεία ALUMIL.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης “ALUMILIA” έχει μία ανταποδοτική λογική, σύμφωνα με την οποία μέσα από τις αγορές σας αποκτάτε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε άμεσα σε δώρα. Επιπλέον, στο τέλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πολύ μεγάλα δώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δώρα που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την εξαργύρωση των πόντων σας χωρίζονται σε 4 επίπεδα ανάλογα με την αξία τους σε πόντους. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο (από 1 έως 4) στο οποίο κατατάσσεται ένα δώρο, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει και συνεπώς απαιτεί περισσότερους πόντους για να αποκτηθεί.

Πώς λαμβάνω πόντους;

Οι πόντοι λαμβάνονται άμεσα, μετά από κάθε αγορά σας, αρκεί να έχει γίνει η εγγραφή σας στο πρόγραμμα.

Για να ελέγξετε εάν έχει γίνει η εγγραφή σας στο πρόγραμμα απευθυνθείτε στον έμπορό σας ή σε εκπρόσωπο πωλήσεων της ALUMIL. Εφόσον είστε συνεργάτης της εταιρείας, το πιθανότερο είναι να έχετε λάβει ήδη ένα email για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον είστε κατασκευαστής και δεν είστε ακόμη εγγεγραμμένος στο “ALUMILIA”, μπορείτε να ζητήσετε από τον έμπορο στον οποίο πραγματοποιείτε τις αγορές σας να σας προσθέσει.

Τρόπος διαμοιρασμού των πόντων

Οι έμποροι λαμβάνουν τους πόντους τους απευθείας από την ALUMIL ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποιούν.

Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές λαμβάνουν τους πόντους τους από τους εμπόρους στους οποίους πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Συνεπώς, κάθε έμπορος θα πρέπει να μεταφέρει στους κατασκευαστές τους πόντους που αναλογούν στις αγορές τους.

Σύστημα πόντων

Έχει διαμορφωθεί ένα σύστημα πόντων το οποίο ισχύει για όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα “ALUMILIA” και το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Παραδείγματα

Αγορά 300 Κg προφίλ αλουμινίου:
(300 Kg x 5) = 1.500 πόντοι

Αγορά 300 m προφίλ αλουμινίου:
(300 m x 10) = 3.000 πόντοι

Αγορά εξαρτημάτων αξίας 2.000 €:
(2.000 € x 1) = 2.000 πόντοι

Πώς παρακολουθώ τους πόντους μου και λαμβάνω δώρα;

Έχει δημιουργηθεί μία διαδικτυακή εφαρμογή πάνω στην προηγμένη B2B online πλατφόρμα “MY ALUMIL”, όπου μπορείτε:

Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, απευθυνθείτε στους εμπόρους του δικτύου της ALUMIL για να σας δοθεί πρόσβαση στην online πλατφόρμα του “ALUMILIA”.

Καθώς η πλατφόρμα είναι διαδικτυακή, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να διαθέτετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Οι Μεγάλες Κληρώσεις

Τα δώρα δεν σταματούν στις εξαργυρώσεις των πόντων σας! Στις 3 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθούν δυο μεγάλες κληρώσεις, μία κλήρωση για όλους τους κατασκευαστές και μία κλήρωση για όλους τους εμπόρους που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης “ALUMILIA”.

Δυο τυχεροί λοιπόν, ένας κατασκευαστής κι ένας έμπορος θα κερδίσουν μία ολοκαίνουρια Mercedes A-Class Hatchback A160! Επιπλέον, πέντε κατασκευαστές θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 2.000 € για αγορές στα καταστήματα της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ».

Μοναδική προϋπόθεση είναι με τις αγορές σας να συμπληρώσετε το όριο των πόντων που απαιτούνται για να μπείτε στην κλήρωση.

Το όριο αυτό είναι για τους κατασκευαστές 15.000 πόντοι και για τους εμπόρους 50.000 πόντοι.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα “ALUMILIA”: www.alumil.com/greece/fabricators