Skip to main content

Αλβανία: Εστιάτορας κρεμάστηκε από αυτοκίνητο δυσαρεστημένων τουριστών

Οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του Αλβανού εστιάτορα δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια Ισπανών τουριστών στην Αλβανία, αφού είδαν έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου να τους κυνηγά και να κρέμεται από το αυτοκίνητό τους εν κινήσει, προσπαθώντας να σπάσει το παρμπίζ του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε με βίντεο από έναν εκ των τουριστών. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν. Τελικά, ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Τελικά, συνελήφθη από την αστυνομία.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του περιστατικού, ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».