Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: ΑΝΑΣΤΟΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

«Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε με όπλα μας την αποφασιστικότητα, την αλληλεγγύη και την ενότητα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπησε στην Πανηγυρική Δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου 2020, για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 και του Πολιούχου, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών , Γιάννης Αμανατίδης, δήλωσε:

«Στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, εδώ στη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει τον πολιούχο της, τιμούμε και αναστοχαζόμαστε, με ευθύνη και χρέος, τους αγώνες για την Απελευθέρωση αλλά και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού μας στην επέλαση του φασισμού και του ναζισμού στην πατρίδα μας και την Εθνική Αντίσταση. Αγώνες, που χρειάζεται να συνεχίζονται καθημερινά, ώστε η Ελλάδα να παραμένει χώρα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ειρήνης.

Στις δύσκολες συνθήκες της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αλλά και των εθνικών θεμάτων μας, αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε με όπλα μας την αποφασιστικότητα, την αλληλεγγύη και την ενότητα. Για να έχουμε, η Ελλάδα και οι Έλληνες, την θέση που μας αξίζει και δικαιούμαστε.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στους απανταχού συμπατριώτες μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ