Skip to main content

Αμανατίδης: Ο κόσμος είναι πολύ πιο αυστηρός με τον ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

«Σε ορισμένους τομείς δεν τα καταφέραμε. Κάποιοι που μπορούσαν να αντέξουν φορτώθηκαν περισσότερα, όπως η μεσαία τάξη», είπε ο υποψήφιος βουλευτής

Κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, απηύθυνε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, προτρέποντας ταυτόχρονα τον κόσμο να ενημερωθεί για τα προγράμματα των κομμάτων και «για το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του να εφαρμόσει την επόμενη ημέρα».

Αναφερόμενος στις συγκλίσεις που παρατηρούνται ανάμεσα στα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και ερωτώμενος για το κριτήριο με το οποίο θα πρέπει να επιλέξουν οι ψηφοφόροι ποιον θα ψηφίσουν, ο κ. Αμανατίδης τόνισε πως το κριτήριο αυτό είναι η «αξιοπιστία».

Σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και για το πού αποδίδει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αμανατίδης τόνισε πως «ο κόσμος είναι πολύ πιο αυστηρός με εμάς, περίμενε πολύ περισσότερα. Νομίζω σε ορισμένους τομείς δεν τα καταφέραμε. Κάποιοι που μπορούσαν να αντέξουν φορτώθηκαν περισσότερα, όπως η μεσαία τάξη».

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες της ΝΔ, υποστήριξε ότι «ο Μητσοτάκης λέει για φοροελαφρύνσεις και δεν λέει πού θα τα βρει. Θα κάνει περικοπές κοινωνικών δαπανών, είναι στη φιλοσοφία τους. Η ΝΔ θα προσθέσει βάρη, δεν θα αφαιρέσει».