Skip to main content

Αμανατίδης: Πολλοί οι μνηστήρες για τη Θεσσαλονίκη

Επισήμανε ότι όσο θα γίνονται γνωστά τα όσα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών τόσο θα τυχαίνει μεγαλύτερης αποδοχής-Τι είπε για την αλλαγή στο ΥΠΕΞ

«Τα εθνικά ζητήματα είναι ευαίσθητα θέματα. Και το Μακεδονικό ανήκει σε αυτά, αλλά κρυβόταν ....κάτω από το χαλί όλα αυτά τα χρόνια και όσο θα γίνονται γνωστά τα όσα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών τόσο θα τυχαίνει μεγαλύτερης αποδοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης.

Μιλώντας στον Real FM Θεσσαλονίκης ο κ. Αμανατίδης επισήμανε ότι «η ανάληψη της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών από τον πρωθυπουργό βάζει τέλος στις αμφισημίες».

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό τόνισε ότι δεν έγινε κάποια παρατήρηση από τις Βρυξέλλες και είναι το πρώτο βήμα, όπως είπε, για την αποκατάσταση των αδικιών με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σημειώνοντας: «πως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τη Θεσσαλονίκη ως πολύφερνη νύφη ».

Το ζητούμενο, κατέληξε, είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη "πρωτεύουσα" των Βαλκανίων κατακτώντας τη θέση που της αξίζει. «Ανοιχτή όχι κλειστοφοβική, που κοιτάζει μπροστά»