Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
x

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων για την ανακοπή της ανόδου της ακροδεξιάς.

«Στις ευρωεκλογές υπάρχει η αναγκαιότητα συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων για να ανακοπεί η άνοδος του λαϊκισμού της ακροδεξιάς. Σε αντίθετη κατεύθυνση, το Λαϊκό Κόμμα κάνει μετατόπιση δεξιότερη επιλέγοντας τον Βέμπερ» επεσήμανε ο Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».

Για τη συμφωνία μεταξύ κράτους και εκκλησίας ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «υπήρξε προεργασία για τα 15 σημεία και θα ακολουθήσουν συζητήσεις τόσο στην ιεραρχία όσο και στο υπουργικό συμβούλιο ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή και μην ξεχνάμε ότι 22 Μητροπόλεις έχουν ήδη ταχθεί υπέρ της».

«Υπάρχει εξορθολογισμός των διακριτών ρόλων κι εφόσον περάσει από την ιεραρχία στις 16 του μήνα θα προχωρήσει» πρόσθεσε ο ίδιος ενώ για το θέμα των νέων προσλήψεων τόνισε ότι «η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και την επιτροπεία και μπήκαμε σε μια νέα περίοδο που μπορούμε να κάνουμε πράξη τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. Η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης. Εμείς έχουμε πετύχει τον κανόνα 1 προς 1 δηλαδή μια πρόσληψη ανά αποχώρηση. Εμείς δίνουμε έμφαση στην παιδεία και την υγεία, κοινωνικά αγαθά που η ΝΔ θέλει να δώσει στον ιδιωτικό τομέα». 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ