Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

AMBER ALERT: ΓΟΝΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ 4ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ

Πριν λίγες ημέρες η μητέρα του Αχιλλέα-Αλέξη Γιαννακούλη, 4 ετών, προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενη να επιστρέψει τον ανήλικο στον πατέρα του.

Στην ενεργοποίηση του Amber Alert σήμερα, 10/04/2020, κατόπιν εισαγγελικής εντολής προέβη το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από περιστατικό γονικής αρπαγής.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στις 4 Απριλίου, η μητέρα του Αχιλλέα-Αλέξη Γιαννακούλη, 4 ετών, προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενη να επιστρέψει τον ανήλικο στον πατέρα του. Υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο, σημειώνεται.

Ο Γιαννακούλης Αχιλλέας-Αλέξης έχει ύψος 1,20 μ., έχει βάρος 17 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει 5 ράμματα στο μέτωπο. Την ημέρα που απήχθη φορούσε σκούρα μπλε φόρμα, μαύρα παπούτσια Nike, κόκκινο μπουφάν με κουκούλα, μαύρο-γκρι κασκόλ με ρίγες και μαύρο-γκρι σκούφο με ρίγες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ