Skip to main content

Άμεσα διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού στον δήμο Θεσσαλονίκης

Εντολή Ζέρβα στη νομική υπηρεσία να αποσυρθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης από την έφεση για τους συμβασιούχους της καθαριότητας.

Εντολή να αποσυρθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης από την έφεση που επρόκειτο να γίνει το Νοέμβριο για τους 192 συμβασιούχους της καθαριότητας έδωσε στη νομική υπηρεσία ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, μαζί με τους 192 της καθαριότητας, έδωσε την ίδια κατεύθυνση στο ΔΣ του ιδρύματος του Άγιου Στυλιανού για τις 7 βρεφονηπιοκόμους ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους.

«Κλείνει έτσι ένας οδυνηρός κύκλος για πολλούς ώστε να υπάρξει εργασιακή ειρήνη και όλοι να γνωρίζουν πλέον το καθεστώς εργασίας. Είναι σημαντικό ο δήμος να γνωρίζει τον αριθμό των εργαζομένων του», υπογράμμισε ο κ.Ζέρβας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως στον δήμο Θεσσαλονίκης η διαδικασία των κρίσεων (αξιολόγηση προσωπικού) έχει να πραγματοποιηθεί από το 2008. «Η διοίκησή μας σκοπεύει άμεσα να προχωρήσει στην διαδικασία αυτή με στόχο να αποτυπώσει μια πραγματική και ρεαλιστική εικόνα του υπαλληλικού προσωπικού έτσι ώστε να μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της αξιοποιώντας τους καλύτερους. Είναι και αυτή μία μεγάλη εκκρεμότητα, μία μεγάλη πληγή που πρέπει να κλείσουμε και θα κλείσουμε», κατέληξε.