Skip to main content

Άμεσα η συνάντηση ΠΑΟΚ - Γούλα για τη μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

Τη βούλησή της για άμεση συνάντηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ζήτημα της μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο εξέφρασε η Καλυψώ Γούλα

Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της μετακόμισής του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όταν εκκινήσει το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα», προανήγγειλε για τις επόμενες ημέρες η νέα πρόεδρος της διοίκησης του Σταδίου, Καλυψώ Γούλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95.5.

«Είναι τιμή για μένα η ανάληψη αυτής της θέσης. Βρισκόμαστε ακόμη σε διαδικασία ενημέρωσης. Η νέα διοικούσα επιτροπή συγκροτήθηκε την Τρίτη σε σώμα και υπάρχουν ζητήματα να επιλυθούν. Για το θέμα του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε και είπε πως πρέπει να δρομολογηθεί», είπε αρχικά η κα. Γούλα και πρόσθεσε:

«Η προηγούμενη διοίκηση είχε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η νέα διοικούσα θα συνεχίσει αυτήν την επικοινωνία».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «δρομολογούμε άμεσα συνάντηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ». «Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλήρη εικόνα και είμαι σε διαδικασία ενημέρωσης. Συγχρόνως τρέχουν οι διαδικασίες για τη "Νέα Τούμπα" και οι εξελίξεις στα δύο θέματα πρέπει να συνταιριάξουν χρονικά», ανέφερε η ίδια.