Skip to main content

Άμεση λύση στο θέμα των βαθμολογητών ζητά η ΝΔ

Άμεση λύση, «ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα», ζητά από το υπουργείο Παιδείας η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, για το θέμα των βαθμολ
Να δώσει άμεσα λύση, «ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα», καλεί την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ελίζα Βόζεμπεργκ, αναφερόμενη στο θέμα που έχει ανακύψει με τους βαθμολογητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Η αδυναμία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να διαχειρισθεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις προσλαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις. Την ώρα που δοκιμάζονται τα όρια της αντοχής 90.000 ελληνικών οικογενειών, η υπουργός Παιδείας - με τις προκλητικές δηλώσεις της - ρίχνει λάδι στη φωτιά, εντείνοντας την αγανάκτηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, οι οποίοι πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες της ενδοκυβερνητικής ασυνεννοησίας», σημειώνει η κ. Βόζεμπεργκ. Κάνει ακόμη λόγο για ανακολουθία λόγων και έργων με την ανάκληση της απόφασης για τις αμοιβές.