Skip to main content

Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Κάλβο

«Πονοκέφαλος» για Κούπερ, ενόψει Ολυμπιακού, καθώς ο Τόνι Κάλβο αποχώρησε τραυματίας. Ατομικό για Σηφάκη. Αράνο: «Η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ»
Η σημερινή προπόνηση επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τον Τόνι Κάλβο να αποχωρεί, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, κι έτσι η συμμετοχή του Ισπανού μέσου στο ντέρμπι της Κυριακής τίθεται εν αμφιβόλω. Ο βιρτουόζος άσος θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, ενώ θα εξεταστεί αύριο από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Η τελική εκτίμηση θα κρίνει και το αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την κομβική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλης Σηφάκης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής το κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Ντάριο Φερνάντεζ, τέλος, συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, με στόχο να επιστρέψει δριμύτερος, μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Αράνο: «Στόχος η τετράδα»

Ο Κάρλος Αράνο τοποθετήθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που έλαβε χώρα χθες στο Aris Sports Café, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει «υψηλά στάνταρ», όπως, άλλωστε, και ο ίδιος. «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Θα παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε τη νίκη, για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παλεύουμε υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα», υπογράμμισε ο έμπειρος αμυντικός και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα τερματίσουμε μέσα στην τετράδα. Αν δεν είχα αυτούς τους στόχους θα έμενα στην πατρίδα μου. Η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ, το ίδιο κι εγώ. Θα ήθελα να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον κόσμο του Άρη. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για περισσότερες νίκες και επιτυχίες».