Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΡΟΥΙΣ, ΑΠΩΝ Ο ΠΡΙΤΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής τόνισε ότι ο Σάκης Πρίττας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο Ρουίς τρέχει για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, τόνισε ότι ο Σάκης Πρίττας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο Ρουίς τρέχει για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Πρίττα, ανέφερε: "Ο Σάκης τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με την Εθνική ομάδα. Είχε μία άσχημη πτώση, η οποία του προκάλεσε κάκωση στο σημείο που ενώνεται ο ώμος με την κλείδα. Επήλθε η ρήξη συνδέσμων, αλλά το ευτυχές είναι ότι δε θα χρειαστεί χειρουργείο. Ωστόσο, θα μείνει 3-4 εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο παίκτης δεν θα προπονείται και θα πρέπει να έχει το χέρι του σε ακινησία. Θα επανέλθει όταν δεν θα τον ενοχλεί καθόλου το χτύπημα.

Αυτού του είδους οι κακώσεις σε παίκτες που δε χρησιμοποιούν τα χέρια, δεν χρειάζονται χειρουργείο, αλλά για την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να θέσει το χέρι του σε ακινησία".

Ο γιατρός της ομάδας μίλησε και για τον τραυματισμό του Κάρλος Ρουίς που επήλθε στο ματς της 5ης αγωνιστικής, σημειώνοντας: "Ο Ρουίς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά η άμεση ιατρική αντιμετώπιση έκανε καλό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να τρέχει, αλλά είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ".A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ