Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
x

ΑΜΥΡΑΣ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΩΣ ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Αμυράς τόνισε την σημαντικότητα της επόμενης ευρωβουλής καθώς θα κληθεί να ψηφίσει προϋπολογισμό για την Ευρωπαϊκή Ένωση

«Από τη στιγμή που ένα βράδυ το Ποτάμι κοιμήθηκε ως Ποτάμι και ξύπνησε ως ΠΑΣΟΚ, εκεί τελείωσε το Ποτάμι» δήλωσε στο radio North 98 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς τόνισε την σημαντικότητα της επόμενης ευρωβουλής καθώς θα κληθεί να ψηφίσει προϋπολογισμό για την Ευρωπαϊκή Ένωση « άρα έχει πολύ μεγάλη σημασία η επόμενη ευρωβουλή».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως από την εμπειρία του γυρίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα για δημοσιογραφικούς λόγους « βλέπω αναξιοποίητες δυνατότητες και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Όσων αφορά την φύλαξη των ελληνικών συνόρων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δήλωσε ότι πρέπει «τα σύνορα της Ελλάδας να φυλάσσονται και να μην είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας διότι συμπίπτουν με τα ευρωπαϊκά σύνορα και επομένως η Ευρώπη οφείλει, έχει χρέος να μας στηρίξει σε αυτή την ανάγκη φύλαξης των συνόρων».

Σχετικά με το ευρωπαϊκό του όραμα επισήμανε πως «οραματίζομαι την Ευρώπη ως Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Πρέπει να έχουμε κοινό στρατό, κοινή αστυνομία και κοινή εξωτερική πολιτική» για να προσθέσει πως απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας πρέπει να « σφυρηλατίσουμε ευρωπαϊκές συμμαχίες έναντι της Τουρκίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ