Skip to main content

Αμυράς: Το Ποτάμι θα ξανασκεφθεί την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το Ποτάμι βρίσκεται ενώπιον μίας ευθύνης, πρέπει να ξανασκεφτεί τη θέση του απέναντι στη Συμφωνία, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμυράς.

Την εκτίμησή του ότι θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στο Ποτάμι αναφορικά με τη στάση του κόμματος στη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς σημείωσε μιλώντας στο News24/7, ότι μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ που αναφέρθηκε σε μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, θα θέσει το θέμα στον Στ. Θεοδωράκη κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Το Ποτάμι βρίσκεται ενώπιον μίας ευθύνης, πρέπει να ξανασκεφτεί τη θέση του απέναντι στη Συμφωνία» είπε συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε το κόμμα του να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ανεξαρτήτως των όποιων μελλοντικών συνεργασιών.

«Ψήφος στη Συμφωνία των Πρεσπών σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» τόνισε, υποστηρίζοντας σχετικά με την πρότασή του για προεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ. ότι το θέμα δεν θα οριστικοποιηθεί τον Μάρτιο όπως λέγεται αλλά άμεσα.