Skip to main content

Αμπελόκηποι-Μενεμένη: Αντιδράσεις για τον χορό στο δημαρχείο (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μια μικρή γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι υπάλληλοι του δήμου στις 14 Φεβρουαρίου για τον δήμαρχο.

Την αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης προκάλεσε o χορός του δημάρχου  και προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρου Κυρίζογλου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μια μικρή γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι υπάλληλοι του δήμου στις 14 Φεβρουαρίου για τον δήμαρχο, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια του, όπου κόπηκε η παραδοσιακή τούρτα με τα κεράκια και ο κ. Κυρίζογλου χόρεψε μαζί με τους υπαλλήλους.

Μάλιστα, η γιορτή καταγράφηκε σε video από κάμερα κινητού και «ανέβηκε» για λίγη ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το έδωσε εκ νέου στη δημοσιότητα η αντιπολίτευση.

«Η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου έχει μετατραπεί από την παρέα του Δημάρχου, προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας , σε πίστα μπουζουξίδικου με υπαλλήλους σε ρόλο μετρ , συνεργάτες σε ρόλο χορευτών ,αντιδημάρχους σε ρόλο πρώτο τραπέζι πίστα και τον ίδιο σε ρόλο (τι άλλο) showman ! Κανένας σεβασμός, κανένα μέτρο για τον Λ. Κυρίζογλου και την παρέα του, που σε ένα δείγμα πρωτοφανούς έπαρσης και αλαζονείας χρησιμοποιούν ακόμα και την αίθουσα του ανώτερου και αποφασιστικού οργάνου του Δήμου ως ιδιωτικής χρήσης πίστα ! Το ότι έσπευσε μετά την ανάδειξη του θέματος από εμάς να το κατεβάσει από τα διαδικτυακά φόρα δεν τον ξεπλένει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης Πολίτες σε Δράση και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κυριλλίδης.