Skip to main content

Καταδίωξη από Εγνατία Οδό μέχρι Αμπελόκηπους 42χρονου διακινητή

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο δράστης κινείτο με ΙΧ στην Εγνατία Οδό και αγνόησε τα φωτεινά και ηχητικά σήματα περιπολικού της αστυνομίας Καβάλας

Στη σύλληψη ενός  42χρονου διακινητή μεταναστών προχώρησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους  τους του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 42χρονος κινείτο με ΙΧ στην Εγνατία Οδό και αγνόησε τα φωτεινά και ηχητικά σήματα περιπολικού της αστυνομίας Καβάλας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το όχημα του ακολουθήθηκε από περιπολικό της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, οπότε και συνελήφθη ο άνδρας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συνολικά δώδεκα παράτυποι μετανάστες, εννέα από το Ιράκ και τρεις από το Ιράν μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος συνοδευόμενος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

φωτογραφία αρχείου