Skip to main content

Αμβρόσιος: Ψυχορραγούν οι Συριζαίοι- Η Εκκλησία θα στηρίξει Κουρουμπλή

Άνοιξαν οι Συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν, τόνισε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Τη στήριξη του στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξέφρασε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

«Άνοιξαν οι Συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν» δήλωσε και υποστήριξε ότι το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική.

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αμβρόσιος είπε ότι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου, όπου είχαν συναντηθεί, και γι΄αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί. «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία» πρόσθεσε εμφατικά.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί μαζί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και να ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές στα social media, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ)

Ο κ. Κουρουμπλής από πλευράς του επανέλαβε ότι επρόκειτο για μια «εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα» όπως έκανε και άλλες τέτοιες επισκέψεις κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε δε το συναισθηματικό του ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να είναι σε ίδρυμα εξαιτίας κοινωνικών συνθηκών, αναφερόμενος και στα δικά του εφηβικά χρόνια κατά τα οποία πέρασε από 3 διαφορετικά ιδρύματα (δείτε εδώ)