Skip to main content

Αναχώρησε για την Κίνα η Εθνική ομάδα μπάσκετ (φωτο + video)

Η «γαλανόλευκη» πέταξε με προορισμό την Κίνα, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου.

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ προς το όνειρο ξεκίνησε, καθώς σήμερα το μεσημέρι η «γαλανόλευκη» πέταξε με προορισμό την Κίνα, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου.

Πριν την έναρξη του Mundobasket η «επίσημη αγαπημένη» θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Atlas», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σουτσόου, ενώ στις 28 Αυγούστου θα αναχωρήσει για την Ναντζίνγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (1/9), την Βραζιλία (3/8) και την Νέα Ζηλανδία (5/8), στο πλαίσιο της α΄φάσης της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι 12 εκλεκτοί του Θανάση Σκουρτόπουλου: Καλάθης, Κόνιαρης, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Βασιλόπουλος, Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπουρούσης και Παπαγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Κώστας Σλούκας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και θα κοπεί ένας εκ των Κόνιαρη ή Μάντζαρη.