Skip to main content

Αναδομώ: Ανάσα στην οικοδομική δραστηριότητα η μείωση ΦΠΑ

Το νέο μέτρο έρχεται να αναζωογονήσει την αγορά των ακινήτων αλλά και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών, αναφέρει η εταιρεία.

Μεγάλη «ανάσα» στην οικοδομική δραστηριότητα δίνει η ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Economist, για αναστολή του ΦΠΑ για τα επόμενα τρία χρόνια στις νέες οικοδομικές άδειες και για τις παλαιότερες που εκδόθηκαν από 1.1.2006.

«Το νέο μέτρο έρχεται να αναζωογονήσει την αγορά των ακινήτων αλλά και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας με μοντέρνους τρόπους δόμησης», αναφέρει η εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ.



Η ΑΝΑΔΟΜΩ μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών  έχοντας ως βάση την ποιότητα, ταχύτητα αλλά και αρτιότητα του κάθε έργου εγγυάται την υλοποίηση της νέας κατοικίας από την αρχή, όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

«Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη την διαχείριση και υλοποίηση του έργου σας από την αρχική μελέτη ως την τελική κατασκευή. Επιλέξτε τους ειδικούς για να ζείτε όλοι στον χώρο που ονειρεύεστε», καταλήγει η ΑΝΑΔΟΜΩ.



Περισσότερες πληροφορίες:
www.anadomo.gr
Τηλ. Επικοινωνίας 2311241508
Εθν. Αντίστασης 171, Καλαμαριά