Skip to main content

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης σήμερα

Παρόλο που σήμερα Κυριακή τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, λίγοι είναι εκείνοι που κρατούν σακούλες στα χέρια.

Αναγνωριστικές βόλτες φαίνεται πως κάνουν στην αγορά της Θεσσαλονίκης ντόπιοι και επισκέπτες της πόλης, που βγήκαν στο κέντρο για να ερευνήσουν τις τιμές των καταστημάτων ενόψει Πάσχα.

Παρόλο που σήμερα Κυριακή τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, λίγοι είναι εκείνοι που κρατούν σακούλες στα χέρια, με τους περισσότερους να στέκονται απλά στις βιτρίνες. Και φέτος ο κόσμος κινείται περισσότερο στον άξονα της Τσιμισκή και της Αγίας Σοφίας, ενώ λιγότεροι καταναλωτές καταγράφονται στην οδό Εγνατία. Ομοίως και στο Καπάνι, με τους μαγαζάτορες να εκτιμούν πως η κίνηση θα είναι αυξημένη τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Διαμαρτυρία για την κυριακάτικη αργία

Για ακόμη μία φορά, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Με πανό στα χέρια, στήθηκαν έξω από καταστήματα επί της Τσιμισκή διαμαρτυρόμενοι για «εργασιακό μεσαίωνα και βάρβαρες πρακτικές απέναντι στους εργαζομένους».