Skip to main content

Αναγνωστόπουλος: Να συζητήσουμε την επόμενη μέρα στον δήμο Χαλκηδόνος

Ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνος κατέστησε σαφές ότι είναι ανοιχτός και έτοιμος να συζητήσει με τον καθένα για την επόμενη μέρα στον δήμο.

«Τα προβλήματα του δήμου είναι κοινά για όλους και δεν έχουν χρώματα και παρατάξεις» τόνισε ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνας, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο κ. Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι περίμενε τη νίκη στις εκλογές, καθώς από την αρχή της ενασχόλησής του έβλεπε ότι αυτό ήταν μια απαίτηση της κοινωνίας, ενώ διευκρίνισε ότι είναι έτοιμος να συζητήσει με τον καθένα για την επόμενη μέρα στον δήμο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η συνεργασία συνεπάγεται "κάποιο είδος παζαριού”. «Η συνεργασία είναι σε θέματα αρχών και σε θέματα θέσεων και προτάσεων» υπογράμμισε.

«Εμείς αναλαμβάνουμε την πρώτη Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε έχουμε το περιθώριο να ενημερωθούμε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το δήμο και να προγραμματίσουμε αυτά που σχεδιάζουμε» ανέφερε, ενώ γνωστοποίησε ότι θα έχει συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο, καθώς ο δήμος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.