Skip to main content

Ανακαλεί ο Μπαρμπαρούσης: Αυθόρμητες οι δηλώσεις μου, παρερμηνεύτηκαν

Οι δηλώσεις έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να με εκθέσει, είπε ο βουλευτής.

Ανακαλεί τις δηλώσεις που έκανε το πρωί από το βήμα τις Βουλής, με τις οποίες καλούσε τις στρατιωτικές δυνάμεις να συλλάβουν τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά τα λεγόμενά του περί πραξικοπήματος, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσαν αίτημα για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ο βουλευτής διεγράφη από τη ΧΑ με απόφαση του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε δήλωσή του κατόπιν, ανέφερε πως «οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα».

«Δυστυχώς», συνέχισε, «οι δηλώσεις έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας».

«Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!», σημείωσε ο βουλευτής και κατέληξε:

«Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».