Skip to main content

Ανακαλούνται οχήματα MERCEDES BENZ C-Class στην Ελλάδα

H ανάκληση περιλαμβάνει 261 οχήματα στα οποία θα μπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης.

Σε πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων MERCEDES-BENZ μοντέλα C-Class της κατασκευαστικής σειράς 205 θα προχωρήσει η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Πιο αναλυτικά η ανάκληση περιλαµβάνει 261 οχήµατα, ηµεροµηνίας παραγωγής από 18/08/2014 έως 13/05/2016, στα οποία θα µπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσµος µεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης. Αυτό θα µπορούσε να δηµιουργήσει µια διαρροή καυσίµου. Σε περίπτωση που το καύσιµο διαρρεύσει στο δρόµο, αυτό θα µπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήµατος για τα οχήµατα που ακολουθούν.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το ανωτέρω θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτηµένο Επισκευαστή MercedesBenz, προκειµένου να γίνει αντικατάσταση γραµµής καυσίµου υψηλής πίεσης, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τη Γραµµή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.