Skip to main content

Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα προχωρήσει από σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου .

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεστούν οι παρακάτω εργασίες:

-Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια του νομού Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.

-Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.