Σάββατο 17 Αυγούστου 2019
x

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ «ΚΡΥΟΝΕΡΙ» (ΦΩΤΟ)

Ο Παιδικός Σταθμός εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» με πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου.

Χρώματα, έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά, παιχνίδια και δεκάδες χαμόγελα γέμισε ο Σ.Τ. Παιδικός Σταθμός του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Μελισσοχωρίου «Κρυονέρι».

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου απέστειλε αίτημα στην ΙΚΕΑ, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», με στόχο την αναδιαμόρφωση του Παιδικού Σταθμού.

«Το αίτημα έγινε αποδεκτό και ξεκίνησε μια υπέροχη δράση ανακαίνισης με πλήρη εξοπλισμό και διαμόρφωση του Παιδικού Σταθμού Μελισσοχωρίου «Κρυονέρι» από την ΙΚΕΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

«Οι συνεργάτες του Ομίλου FOURLIS εργάστηκαν ώρες ατελείωτες, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας ένα μικρό, παραμυθένιο σταθμό, λειτουργικό και ασφαλές, για τους μικρούς μαθητές» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ειρήνη Αντωνιάδου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την ΙΚΕΑ επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όχι μόνο βοηθούν στο έργο μας αλλά μας συγκινούν. Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία, μιας μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, προσφέρει χαμόγελα και χαρά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς. Ευχαριστούμε θερμά την ΙΚΕΑ για τη στήριξη και τη βοήθεια της και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία και για άλλους παιδικούς σταθμούς» κατέληξε η ίδια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ