Skip to main content

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Στις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού ήταν να ενημερώσει πρώτη για τις προθέσεις του την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Σύσκεψη στο Ιδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου έχει συγκαλέσει με τους συνεργάτες του ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ περίπου στις 8 το βράδυ.

Στις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού ήταν να ενημερώσει προηγουμένως για τις προθέσεις του την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία , όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να δει τη Φώφη Γεννηματά από κοντά στο νοσοκομείου προκειμένου να της ανακοινώσει την απόφασή του, όμως αυτό δεν ήταν εφικτό.

Έτσι, ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του κόμματος και την ενημέρωσε πώς θα κατέβει ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για να διεκδικήσει την προεδρία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στην Φώφη Γεννηματά πως ήθελε να το γνωρίζει πρώτα εκείνη για την απόφασή του, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να του εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητικότητα και ο κ.Παπανδρέου φέρεται να έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις ανακοινώσεις του.