Skip to main content

Ανακοίνωσε και επίσημα το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν το προσεχές Σάββατο και ώρα 15:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη Βουλγαρία.

Τη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 15:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εναντίον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο πλαίσιο της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, γνωστοποίησε ο Άρης.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι με την «ομάδα του στρατού» που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της βουλγαρικής Efbet Liga ενώ αποτελεί τον σύλλογο που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τα εισιτήρια:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού με τη βουλγάρικη ομάδα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

-10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7

-15 ευρώ στα VIP

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 δεν ισχύουν για το φιλικό με την CSKA Sofia, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο, την ημέρα του φιλικού αγώνα, από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/».