Skip to main content

Ανακοίνωσε συνεργασία με την Κ2 Contract Furniture η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε πως η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1997 θα αποτελέσει τον Contract Furniture Partner του.

Την έναρξη συνεργασίας με την K2 Contract Furniture για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Η Κ2 είναι και επίσημα η Contract Furniture Partner της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο για την φετινή όσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την ευκαιρία της σύναψης της συνεργασίας, οι κύριοι Χρήστος και Βλάσσης Παπαδόπουλος, επικεφαλής της Κ2 Contract Furniture, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

''Μας γεμίζει χαρά αυτή η συνεργασία, γιατί νιώθουμε ότι μας συνδέουν πολλά με τον Σύλλογο του ΠΑΟΚ. Κι εμείς έχουμε ιστορία και διακρίσεις στον δικό μας χώρο, αυτόν του επαγγελματικού επίπλου. Κι εμείς δουλεύουμε ως μια μεγάλη ομάδα, με έδρα μας τη Θεσσαλονίκη! Κι εμείς θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστούμε και είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με το καλύτερο.

Θα είμαστε λοιπόν δίπλα στον σύλλογο το 2020-21, καλύπτοντας κάθε contract furniture ανάγκη του. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του, με ακόμα περισσότερες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό''.

Λίγα λόγια για την Κ2

Η Κ2 δραστηριοποιείται στον χώρο του contract furniture από το 1997, με πάθος και διάθεση για καινοτομία, συνεχίζοντας το όραμα του Αναστάσιου Παπαδόπουλου, που ήταν αυτός που ξεκίνησε το ταξίδι της εταιρίας.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις τους βρίσκονται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Χαλκηδόνα. Περιλαμβάνουν showroom 3000 τ.μ. και την ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, όπου δημιουργούνε για σας υψηλού επιπέδου λύσεις επαγγελματικής επίπλωσης. Εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πλαισιωμένη από το εξειδικευμένο team, η μονάδα τους εξασφαλίζει για σας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαθέτει κορυφαία γκάμα contract furniture επιλογών που παράγουμε στην Ελλάδα, αλλά και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους κορυφαίους κατασκευαστές».