Skip to main content

Ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Άρη η ΕΠΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας δίνει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών στους «κιτρινόμαυρους» για να εξοφλήσουν τα τροφεία του Π. Τσαγκαλίδη.

Την αφαίρεση τριών βαθμών στον Άρη επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δίνοντάς του ωστόσο προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τα τροφεία του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας.

Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν την περασμένη Πέμπτη χωρίς όμως να καταβάλουν έξοδα χαρτοσήμων περίπου 400 ευρώ, με αποτέλεσμα σήμερα το Διαιτητικό να αποφασίσει την αφαίρεση τριών βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Επέβαλε στην ΠΑΕ Άρης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του σωματείου Ηρακλής Πτολεμαΐδας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό των υπ’ αριθμ.131/08.10.2019 και 132/22.10.2019 (διορθωτικής) αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο».