Skip to main content

Ανακοίνωση του Λιμενικού για τον ψαρά που βρέθηκε νεκρός στη Χαλκιδική

Ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική και δεν επέστρεψε και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ανακοίνωση για τον άτυχο ψαρά που εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία της Χαλκιδικής εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Δείτε - Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαράς στη Χαλκιδική

Ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα χθες το απόγευμα και δεν επέστρεψε. Οι συγγενείς του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα, που εντόπισε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για περιστατικό αγνοούμενου 65χρονου ημεδαπού επαγγελματία αλιέα, ο οποίος είχε μεταβή για αλιεία απογευματινές ώρες χθες, με το υπό την ιδιοκτησία του Ε/Π Α/Κ σκάφος «ΜΕΝΙΑ-ΛΙΤΣΑ» Σ.Ν.Μ. 51 Α΄ στην περιοχή Τορωναίου κόλπου και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του, με την συμμετοχή τριών (03) περιπολικών σκαφών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) Ε/Π -Α/Κ σκαφών, ενός (01) περιπολικού οχήματος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, πεζοπόρων τμημάτων της Ένωσης Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού καθώς και δύο (02) ιδιωτών δυτών.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλιακή περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ» Χαλκιδικής και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.