Skip to main content

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Μπρατισλάβα (video)

Ο Άμπελ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα τραυματισμών, και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζοσέ Μαουρίσιο

Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Μπρατισλάβα ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης απέναντι στη Σλόβαν πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Σημειώνεται πως ο Άμπελ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα τραυματισμών, και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη λήξη της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη σλοβακική πρωτεύουσα, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδη, Πέλκα, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

Σημειώνεται πως εκτός για τον «Δικέφαλο» έμειναν οι Μελίσσας, Μιχάι, Βέρνμπλουμ, Κάτσε, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και οι τραυματίες Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο.