Skip to main content

Ανακοινώθηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης - Τα μέλη

Στο νέο δ.σ. της ΚΑΕ βρίσκεται εκ νέου ο τέως πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου - Παρών στο Δικαστικό Μέγαρο ο Δημήτρης Γουλιέλμος

Ανακοινώθηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης, μετά την παραίτηση μελών του δ.σ., με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γουλιέλμο να παρίσταται στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Στο νέο δ.σ. βρίσκεται εκ νέου ο τέως πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οριστεί ξανά στην ίδια θέση.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση για το σχηματισμό νέας διοίκησης στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Η αίτηση εκδικάστηκε αμέσως και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο.

Κατά συνέπεια, από σήμερα (12/12) η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τους: Χαρίλαο Παπαγεωργίου, Ελευθέριο Αρβανίτη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, Αναστάσιο Μωϋσιάδη και Δημήτριο Οικονόμου.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα».

Σύμφωνα με το pressaris.gr, το παρών έδωσε στο δικαστήριο και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος ως μεγαλομέτοχος συναίνεσε στη σύσταση της διοίκησης Πρωτοδικείου. Την αίτηση διορισμού κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Χρήστος Γρόλλιος.