Skip to main content

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του All Star Game στη Θεσσαλονίκη

Το πλήρες πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, όπως επίσης και οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.

Στη Θεσσαλονίκη και το «Nick Galis Hall» θα διεξαχθεί το επόμενο All Star Game (9-10/2) όπως γνωστοποίησε σήμερα με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος:

«O θεσμός του All Star Game επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018 με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της Πάτρας. Φέτος, το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, το All Star Game επιστρέφει 23 χρόνια μετά, στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ», την Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο!

Ήταν 14 Δεκεμβρίου 1996 όταν το 5ο στην ιστορία All Star Game φιλοξενήθηκε στο Παλέ, ένα από τα εμβληματικά γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Το All Star Game επιστρέφει για την 23η διοργάνωση του στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο στην χρονιά, το 2019, που συμπληρώνονται εκατό χρόνια ελληνικού μπάσκετ!

Και φυσικά δεν υπάρχει πιο κατάλληλη πόλη για να φιλοξενήσει το All Star Game, που συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ, από την Θεσσαλονίκη. Στη

«Νύφη του Θερμαϊκού» το 1919 έγιναν οι πρώτοι αγώνες του μπάσκετ επί ελληνικού εδάφους υπό την αιγίδα της Στρατιωτικής Αποστολής της ΧΑΝ Αμερικής. Δύο χρόνια αργότερα, το 1921 ιδρύθηκε η Χριστιανική Αδελφότητα των Νέων Θεσσαλονίκης, που «καλλιέργησε» το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Εκατό χρόνια αργότερα από τους πρώτους αγώνες μπάσκετ στην Ελλάδα, τα πιο λαμπρά αστέρια της Betshop Basket League δίνουν ραντεβού στο Αλεξάνδρειο και στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ» για να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της «πορτοκαλί μπάλας» και να υπενθυμίσουν ότι το μπάσκετ είναι πάνω από όλα γιορτή!

Το πλήρες πρόγραμμα του 23ου All Star Game, όπως, επίσης, οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών».