Skip to main content

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σούμποτιτς

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Σαρόν Ντρούκερ στον πάγκο του Άρη.

 

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα είναι ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων». Ο Σλοβένος στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι του!
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή:
 
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Σούμποτιτς και το Θανάση Παπαχατζή, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τέλος, υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας το 2003. Ο κ. Σούμποτιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής το Κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε:
 
«Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνομαι ότι έχω γυρίσει στο σπίτι μου. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έρχομαι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα όπως ξέρω ότι και οι στόχοι του Άρη είναι πάντα υψηλοί. Θα δώσω τα πάντα ώστε ο Άρη να πετύχει τους στόχους του. Ο Άρης είναι Άρης και πρέπει πάντα να κερδίζει. Είναι ο θεός του πολέμου και πρέπει να κερδίζει. Έχω γνωρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου σε αυτό το γήπεδο. Χαίρομαι που μετά από τόσο χρόνια επιστρέφω. Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο Άρης εκεί που ήταν όσο εγώ ήμουν παίκτης και θα δώσω τα πάντα για το σκοπό αυτό. Τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε μένα και στους φιλάθλους θα λυθούν μέσα στο σπίτι και μέσα στην οικογένεια του Άρη», κατέληξε ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός.