Skip to main content

Ανακοινώθηκε το όνομα του τέταρτου υπόπτου για τη δολοφονία Χατζηκωστή

Στη δημοσιότητα έδωσε η Κυπριακή Αστυνομία το όνομα και τη φωτογραφία του τέταρτου υπόπτου για τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», ΄Αντη Χατζηκωστή.
Στη δημοσιότητα έδωσε η Κυπριακή Αστυνομία το όνομα και τη φωτογραφία του τέταρτου υπόπτου για τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος  «ΔΙΑΣ», ΄Αντη Χατζηκωστή.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Ξενοφώντος, 29 ετών, από τη Λευκωσία, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που καθοδηγούσε τους τρεις δράστες, που κρατούνται από προχθές, και τους έδινε πληροφορίες για να διαφύγουν από τη σκηνή μετά την δολοφονία.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ύποπτο από το βράδυ της Παρασκευής και επειδή δεν έχει ακόμη συλληφθεί ενδέχεται να έχει διαφύγει.

Εξάλλου, οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς δύο τουλάχιστον πρόσωπα για αναζήτηση των ηθικών αυτουργών της στυγερής δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή.

Για τα δύο αυτά άτομα, υπάρχει εύλογη υποψία ότι διέταξαν την εν ψυχρώ εκτέλεση του Άντη Χατζηκωστή, ενώ οι κινήσεις τους παρακολουθούνται διακριτικά.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι προσπάθειες των ανακριτών της υπόθεσης επικεντρώνονται πλέον στην εξασφάλιση στοιχείων, που να συνδέουν τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς με τα τρία άτομα που τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, ως ύποπτα για τη διάπραξη του εγκλήματος.