Skip to main content

Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην Πόρτο ο Κασίγιας

Ο Ισπανός πορτιέρε υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου την Πρωτομαγιά και το πρόβλημα αυτό δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά.

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Πόρτο ετοιμάζεται να αναλάβει και επίσημα ο Ίκερ Κασίγιας μέχρι να αναρρώσει, με την πορτογαλική ομάδα να προαναγγέλλει ουσιαστικά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Το πρόβλημα της υγείας που του παρουσιάστηκε, έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια προπόνησης των «Δράκων» την Πρωτομαγιά, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

«Πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, δηλαδή όταν βρισκόμουν στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση. Ο πρόεδρος μίλησε μαζί μου την προηγούμενη σεζόν όταν προέκυψε το πρόβλημα μου και μου είπε ότι θέλει να μείνω κοντά του, κοντά στους παίκτες και ιδιαίτερα στους νέους γιατί θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας ο οποίος κρεμάει προσωρινά τα γάντια του.