Skip to main content

Αναλαμβάνει τις Ακαδημίες μπάσκετ ο ΑΣ Άρης, τέλος η συνεργασία με ΚΑΕ

Σε κάθε περίπτωση η προηγηθείσα πενταετής σχετική σύμβαση μεταξύ ΑΣ ΑΡΗΣ και ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ήδη λήξει, τονίζει ο Ερασιτέχνης Άρης

Το θέμα της λειτουργίας των Ακαδημιών μπάσκετ απασχόλησε για αρκετό καιρό ΑΣ Άρη και «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, αποτέλεσε μάλιστα και σημείο τριβής των σχέσεων των δύο πλευρών. Ωστόσο, με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης αναλαμβάνει τη λειτουργία τους, αφήνοντας εκτός... κάδρου την ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αναλαμβάνει τη λειτουργία και διαχείριση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης αγοριών καθώς και των αγωνιστικών τμημάτων (παιδικό-εφηβικό) του ΑΣ ΑΡΗΣ με δεδομένο ότι σε κάθε περίπτωση η προηγηθείσα πενταετής σχετική σύμβαση μεταξύ ΑΣ ΑΡΗΣ και ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ήδη λήξει.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των ακαδημιών καθώς και τις ακριβείς ώρες προπόνησης».

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτός από την ΚΑΕ Άρης, ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες μπάσκετ είχαν δείξει και διάφοροι μάνατζερ παικτών, οι οποίοι είχαν καταθέσει σχετικές προτάσεις.

Όμως ο ΑΣ τις είχε απορρίψει, θεωρώντας ότι θα έπρεπε είτε να τις διατηρήσει υπό τον έλεγχό του είτε να υπογράψει νέα συνεργασία με την ΚΑΕ. Κάτι που τελικά δεν προέκυψε.