Skip to main content

Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε γραφεία του Σώρρα στη Σταυρούπολη

«Θεωρούμε ανεπίτρεπτο αυτό το σκουπίδι να έχει τον οποιοδήποτε χώρο έκφρασης και δράσης», αναφέρουν οι αντιφασίστες στην ανακοίνωσή τους.

Η οργάνωση «Antifa Rrezik Vdekje» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης σε γραφεία της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Σταυρούπολη, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, «με το ζήτημα του προσφυγικού να εντείνεται και τους φασίστες να βρίσκουν πατήματα, το αντιφασιστικό κίνημα καταφέρνει να τους κρατήσει στις τρύπες τους σε κάθε προσπάθεια δημόσιας κίνησής τους». 

Αναλυτικά η ανάλυψη ευθύνης:

«Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μία εκτενής συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στην οποία κατέδειξε για άλλη μια φορά τον παραλογισμό που τον διέπει. Το απατηλό αυτό σκουπίδι έχει αυτοπροσδιοριστεί ως "σωτήρας του έθνους" κερδίζοντας οπαδούς μέσα από εθνικιστικά και φασιστικά παραληρήματα. Τον καιρό αυτό καταφέρνει μάλιστα να αποκτήσει δημοσιότητα μέσω των ΜΜΕ και να διαχύσει τόσο τις παράνοιές του όσο και το φασιστικό του δηλητήριο.

Στην Ελλάδα του 2017, με το ζήτημα του προσφυγικού να εντείνεται και τους φασίστες να βρίσκουν πατήματα, το αντιφασιστικό κίνημα καταφέρνει να τους κρατήσει στις τρύπες τους σε κάθε προσπάθεια δημόσιας κίνησής τους. Θεωρούμε, λοιπόν, ανεπίτρεπτο αυτό το σκουπίδι να έχει τον οποιοδήποτε χώρο έκφρασης και δράσης.

Έτσι, προχωρήσαμε το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα 27/2 σε σπάσιμο των γραφείων των Ελλήνων Συνέλευσις στη Σταυρούπολη.

Δε θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή γης σε φασιστοειδή και λοιπούς παρατρεχάμενους. Στις γειτονιές που μεγαλώσαμε, οι φασίστες δε χωράνε.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Antifa Rrezik Vdekje»