Skip to main content

Ανανεωμένο, με εκπλήξεις και «Perspective» το φετινό TEDxAUTH

Στόχος η αναζήτηση μιας νέας προοπτικής που εγείρει τη γέννηση ιδεών, τη λήψη αποφάσεων απέναντι σε πράξεις που όλοι συναντάμε καθημερινά μπροστά μας.

Το TEDxAUTH έρχεται στις 7 Απριλίου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, για 2η συνεχόμενη χρονιά, με μεγαλύτερη εμπειρία, πολλές εκπλήξεις και νέες ιδέες. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Το φετινό θέμα είναι το PERSPECTIVE και συγκεντρώνει γύρω του μια πληθώρα ομιλιών. Ως άμεσος στόχος προκύπτει η αναζήτηση μιας νέας προοπτικής που εγείρει τη γέννηση ιδεών, τη λήψη αποφάσεων απέναντι σε πράξεις που όλοι συναντάμε, καθημερινά, μπροστά μας.

Η θεματική χωρίζεται σε τέσσερα sessions, τα οποία είναι τα εξής: Innovation, Viability, Influence, Zeugma. «Το καθένα εμπεριέχει μια μικρή προοπτική, ενώ η αντίληψη τους στηρίζεται στις προδιαγραφές που θέτει το TED παγκοσμίως. Μέσω των ξεχωριστών ενοτήτων επιδιώκουμε τη διεύρυνση των τρόπων σκέψης συμπαρασύροντας το κοινό σε νέα "αχαρτογράφητα νερά"», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πρόγραμμα επίσης συμπεριλαμβάνονται μοναδικά live performances, ενώ θα υπάρχουν και workshops τα οποία θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της εκδήλωσης.

Μερικοί από τους συμμετέχοντες, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν, είναι ο κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος θα μιλήσει για τη δική του προοπτική, o κ. Μιχάλης Στάγκος, μεγάλος ευεργέτης των startups στη σύγχρονη Ελλάδα, αλλά και ο αθλητής κ. Στέλιος Μαλακόπουλος.

Συγχρόνως, στη σκηνή θα βρεθεί η ομάδα icry2talk, που κέρδισε τη 2η θέση στο παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft καθώς και η fashion blogger κα. Έλενα Γαλύφα.

Οι υπόλοιποι ομιλητές είναι ονόματα καταξιωμένα στο χώρο δραστηριοποίησής τους και, όπως επισημαίνεται, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά με βασικό άξονα τις νέες ιδέες που μπορούν να μεταφέρουν στη σκηνή του TEDxAUTH 2019 και, φυσικά, να μεταδώσουν στο κοινό.

Η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 17 Μαρτίου.

«Go big and go home with new ideas!», καταλήγει η ενημέρωση

Περισσότερες πληροφορίες

Email: tedxauth@gmail.com

Website: http://www.tedxauth.com/

Facebook Page: https://www.facebook.com/TEDxAUTH/

Instagram: https://www.instagram.com/tedxauth/