Skip to main content

Ανανέωσαν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΑΠΘ και ΤΙΤΑΝ

Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας, που θεσμοθετήθηκε το 2015, είναι να γεφυρώσει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή στους φοιτητές.

Την ανανέωση Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για εξιδεικευμένη κατάρτιση και Πρακτική Άσκηση υπέγραψαν το Εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), επικυρώνοντας τη μακροχρόνια συνεργασία τους στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών.

Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας, που θεσμοθετήθηκε το 2015 με πρωτοβουλία του Εργοστασίου Ευκαρπίας, είναι να γεφυρώσει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή (on the job training) προκειμένου οι φοιτητές να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις, τεχνική εμπειρία και προϋπηρεσία, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τις δεξιότητές τους, ώστε να έχουν περισσότερα εφόδια για τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάστασή τους. Σε ανακοίνωσή του, ο Τιτάνας σημειώνει πως είναι ο πρώτος Ιδιωτικός Φορέας Υποδοχής που υπέγραψε σχετικό Πρωτόκολλο με το Πανεπιστήμιο, έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε περισσότερους από 60 νέους επιστήμονες.

Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθ. Νίκος Παπαϊωάννου και ο Διευθυντής του Εργοστασίου Ευκαρπίας, Κώστας Νικολάου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.