Skip to main content

Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ: Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη (φωτο)

O Νίκος Βακάλης με ανάρτησή του ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη τονίζοντας πως όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα

Δημόσια συγγνώμη για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από την Εθνική Αρμενίας, στην προκριματική φάση για το Euro 2020.

Ο κ. Βακάλης σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι "σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι".

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη:

"Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα".