Skip to main content

Άναψαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Περαία, Επανομή και Ν. Μηχανιώνα

Με ξυλοπόδαρους, βεγγαλικά και πάρτι το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε τρεις ενότητες του δήμου Θερμαϊκού - Λευκή Νύχτα το Σάββατο

Ολοκληρώθηκε το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων στις κεντρικές ενότητες Περαίας, Επανομής και Νέας Μηχανιώνας, από τον δήμο Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού-Πολιτισμού, τις Τοπικές Κοινότητες, το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και τους φορείς της περιοχής.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Περαία σε μια «πολύ οργανωμένη εκδήλωση με πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους, με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις», αναφέρει ο δήμος.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα με τη Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα παιδιά με τους LALALAND.

Η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Επανομής την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου όπου «πλήθος κόσμου συμμετείχε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του Δήμου Θερμαϊκού με τη βοήθεια τοπικών παραγόντων και συλλογών», προσθέτει η δημοτική αρχή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με αποκορύφωμα τη Λευκή Νύχτα που θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Περαία επί της οδού Αμπελοκήπων «με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στο λιμάνι Νέας Μηχανιώνας με τον Άγιο Βασίλη να έρχεται με καΐκι και να μοιράζει δώρα σε όλους».