Skip to main content

Με Ζέρβα σε ρόλο μαέστρου άναψε το έλατο στην Αριστοτέλους (vid)

Λαμπερή βραδιά για τη Θεσσαλονίκη που έδωσε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Με κουστούμι και παπιγιόν ως… μαέστρος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέβηκε στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και κουνώντας τη μπαγκέτα του αστραπιαία, αυτό φωταγωγήθηκε, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

 

 

Στη σκηνή ανέβηκε η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η μαγεία ξεκίνησε με τον κόσμο που πλημμύρισε την Αριστοτέλους να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες της.

Τα φωτογραφικά κλικ πήραν φωτιά, με τους παρευρισκόμενους να εκμεταλλεύονται τον εορταστικό διάκοσμο για να απαθανατίσουν τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές τους, κρατώντας λίγη μαγεμένη Θεσσαλονίκη για πάντα!

Την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς ανέλαβε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος με το ιδιαίτερο χιούμορ του διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, ενώ τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην πόλη καταγωγής του για μια τόσο όμορφη μέρα.

Στα όμορφα στολισμένο μπαλκόνια ήχησαν οι  τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης ενώ ακολούθησε το σύνολο Piandaemonium με έξι πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες.

Στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου που γέμισε την Αριστοτέλους με όμορφες μουσικές.

Στη μεγάλη γιορτή έδωσαν το παρών πλήθος βουλευτών και αυτοδιοικητικών της πόλης.

Δείτε video: